sunnuntai 16. joulukuuta 2012

5+6

Hiljalleen alan uskoa, että tämä on oikeasti totta. Ihan oikeasti! Kävimme ultrassa jo viime torstaina, gyne halusi ultrata ennen joulusulkua varuiksi. Ultrassa näkyi raskaussäkki ja myös ruskuaispussi, joten tuulimunasta ei liene kysymys. Kooltaan meidän Öttiäinen vastasi tuolloin 5+3 viikkoja. Neuvolaan on aika 3.1., jolloin sydänääntenkin pitäisi kuulua. :)

Oloja on. Rinnat ovat ihan älyttömän kipeät ja aamuisin huono olo. Huono olo kuitenkin onneksi helpottaa kun vähän syö jotain.

Parempaa joululahjaa ei olisi kyllä voinut tulla <3

6 kommenttia:

  1. Samaa mieltä että parempaa joululahjaa ei olisi voinut saada <3 teillä laskettuaika on muutamaa viikkoa ennen meitä, kumpa mäkin pääsisin jo sinne ultraan niin saisi varmuuden ettei ole tuulimuna.
    Täällä myös kamalaa pahoinvointia, tosin se ei lähde pois vaan jatkuu koko päivän lisäksi voisin nukkua vuorokauden ympäri.. tsemppiä sinne

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on kanssa pahoinvointi nostanut päätään sille asteelle, että nyt voi jo puhua ympäri vuorokautisesta huonosta olosta... Onneksi sekin helpottanee ja tietääpähän, ettei turhan vuoksi kärsi :)
      Tsemppiä myös sinne, itse en ole varmaan ikinä ollut niin hermostunut kuin ennen tuota ultraa, kun mielessään ehtii pyöritellä vaikka mitä, eikä uskalla edes täysillä iloita asiasta.

      Poista
  2. Paljon onnea sulle ja liityin lukijaksesi :)

    Käy ihmeessä kattomassa oma blogini myös, vaikka alottelen kyllä vasta :) http://itsyourstoryy.blogspot.fi/

    VastaaPoista