lauantai 16. maaliskuuta 2013

19+0

Aika vaan vilisee silmissä eteenpäin. Ens viikonloppuna vois olla jo melkein jotkut juhlistamiset edessä puolivälin kunniaksi :)

Oon koko maaliskuun sairaslomalla, selkä oireilee ja kipuilee niin ettei tahdo saada nukuttua kunnolla. Helmikuun puolivälissä jäin jo sairaslomalle ja samalla tiellä olen edelleen. Koko helmikuu meni käytännössä maksimissaan viiden tunnin yöunilla, enempää ei kärsinyt, vaikka toppasi kuinka tyynyjen, peittojen avulla ja vaihtoi asentoa.
Selkäoireiden orjuuttamana lähdinkin takaisin kuntosalille. Tilanne on helpottunut kyllä, ainakin helpottui eilisiltaan saakka. Viime yö meni taas viiden tunnin unilla ja selkä on tasan niin kipeä kun vaan voi olla.

Pahoinvointi väistyi lopulta raskausviikolla 16. Siihen asti oli se 24h krapulaolo ihan koko ajan. Nyt on ollut paljon helpompi olla, kun tuo pahoinvointi on ohi (vaikka selkäkipu tulikin tilalle).
Nyt voisi jopa alkaa puhua, että eletään aktiivista ja mukavaa keskiraskautta. :D

Oon ostellut jo hyvän määrän vauvanvaatteita. Kovasti ovat pojan värisiä vaatteita, kuten äitini sanoi. Itse oon kuitenkin sitä mieltä, että ei se nyt ole oikeasti ihan niin tarkkaa, että onko sillä lapsella päällä pojan vai tytön värisiä vaatteita. Onko loppujen lopuksi nyky-maailmassa enää määritelmää tytön ja pojan väriset vaatteet?
Myös pinnasänky ja hoitopöytä on valmiina, hoitopöytää aion kyllä hieman tuunata.

Kävin sokerirasituksessa viime keskiviikkona. Jännitin tuloksia torstaina ja soittelin neuvolaan, mutta eivät olleet paikalla, joten elelin hermorauniona perjantaihin. Perjantaina sitten selvisi, että tulokset olivat erinomaiset. Kivijärkäle tipahti sydämeltä. Ja kylläpä kannatti ressatti tätäkin koko torstai. :D

Seuraava neuvola on 26.3. ja rakenneultraan mennään 4.4. Pitkät viikot siis edessä näitä odotellessa. Sain vihdoin ensimmäistä kertaa koti-dopplerilla vauvan sydänäänet kuuluviin tällä viikolla, viikkoja tuolloin taisi olla 18+3.

Mutta hei, käykääpäs osallistumassa Pamskun blogissa arvontaan, palkinnot on aivan ihania :) Arvontaan voit osallistua osoitteessa: http://haaveissaomapieni.blogspot.fi/2013/03/arvonta.html

AnnuLiisa ja Öttiäinen rv 19+0

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti