torstai 18. lokakuuta 2012

Kp 3

Uusi kierto käyntiin, eikä edes ota päähän niin kovasti kuin aikaisemmin ajattelin. Itseäni vain huolestuttaa se, että kiertoni on lyhentynyt ja ei menekään aina saman kaavan mukaan. Viimeiset kierrot olleet 27, 28, 26 ja nyt 25! Luteaalivaihe jäi 11 päivän mittaiseksi nyt viime kierrossa, joka taitaa olla niillä rajoilla, että raskautuminen on edes mahdollista.

Gynen kanssa oli puhetta loppukesästä, että jos meillä ei ole marraskuuhun mennessä tärpännyt, niin soittelen sitten aikaa. Eilen sitten tartuin puhelimeen ja sainkin ajan jo 1.11., tasan kaksi viikkoa. Nyt jännäily kohdistuu oikeastaan tuohon aikaan ja sen tuomaan tulevaisuuteen. Mitähän kaikkea tässä vaiheessa jo tutkitaan, mitä kaikkea yritetään, jotta lopputuloksena olisi raskaus.

Eilen pohdin itsekseni ja osin miehellekin juttelin, että mihin asti sitä ollaan valmiita menemään. Mies yritti ehkä hieman toppuutella miehille tyypilliseen tapaan "ei nyt kiirehditä, vaan katsotaan, mitä tuo gyneaikakin tuo tullessaan." Näinhän se on, jotenkin itsekin haluan uskoa siihen, että tämä gyneaika ja sen tuomat tutkimukset/tulokset toisivat jotain positiivista meidän elämään. Itselläni on vain tapana ajatella asioita useammalta kantilta, mutta onneksi tuo mies kiskoo välillä jaloista takaisin maankamaralle tähän päivään. Turha murehtia etukäteen, eihän siitä hyödy mitään. Heh, helppo sanoa, mutta toteutapa käytännössä!

Lievittelen tai oikeastaan varmaan lisäilen tätä kuumetta kiertämällä kirppareita. Toissapäivänä mukaan tarttui uusi unipussi. :)

          ....toivottavasti näille kaikille vaatteille saadaan vielä joku, kenelle ne voi pukea!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti