torstai 25. lokakuuta 2012

Ovista, kaksplussaa ja talviautoilua

Pakko se on uskoa, että ovista pukkaa vaikka kp on vasta 11... Ovistikku vilautti ensimmäisen kerran viivaa kp 8, haileaa sellaista eikä todellakaan plussaksi luettavaa. Tänään tikkuun tuli jo selkeämpi viiva ja huomenna se on varmasti jo plussa. Viime kierroissa ovulaatio on osunut kp 14-16, ei koskaan ole ollut näin aikaisin. Omituista.

Nyt sitten mietityttääkin, että kun viime kierto oli vain sen 25 päivää, että onkohan tämä nyt siihen jotenkin sidoksissa. Vai mitä ihmettä tuolla alakerrassa tapahtuu? Paljon siis kysymyksiä ensi viikon lääkäriaikaa ajatellen.

Mietiskelin tuossa taannoin aikaa taaksepäin. Hihittelin itsekseni, kun joskus aikanaan vannoin, että tässä vaiheessa kun lapsia alan harkita, pysyn kaukana aihetta käsitteleviltä keskustelupalstoilta. Niin sitä vaan ihminen muuttuu ja viisastuukin. Kaksplussalla seikkilu on ihan päivittäistä ja sieltä saatu tuki näiden asioiden tiimoilta on aivan loistavaa. Vahvempia naisia saa tästä maasta hakea kissojen ja koirien kanssa ja lyön pääni pantiksi, ettei niitä löydy. Jotta joku järki pysyisi päässä, niin kyllä se ihan silkasti tämän palstan ansiota. :)

Tänään menin töihin liukastellen vielä kesärenkailla. Samalla sain kirota tuota omaa fiiattiani (lue ferraria!), muuten kätevä auto, mutta jotta sillä voi ajaa, tarvitsee talvella aina kaksi avainta. Toisilla pääsee autoon sisälle ja toisilla voi käynnistää auton. Aamu alkoi jo sellaisella megaraivarilla tämän takia, eikä tuskaa poistanut myöskään se, että ikkunat olivat ikijäässä niin ulko- kuin myös sisäpuoleltakin! Päivä on kyllä jatkunut ihan samalla linjalla alusta loppuun asti, megaraivarit otettu useampaan eri kertaan tänään.

Nyt on onneksi edes ne talvirenkaat autossa, kiitos tuon ihanan mieheni :)

Viikko on ollut muutenkin todella raskas, jostain syystä asiat tuntuvat kasautuvat nyt niin töissä kuin myös kotona. Huominen vielä ja sitten on viikonloppu vapaana. Viikonlopun vietämmekin miehen kotipaikkakunnalla halloweenin merkeissä. Pääsee hetkeksi pois näistä kuvioista täältä. :)

Hyvää viikonloppua kaikille!

1 kommentti:

  1. Ei ole mahdotonta että vaikka sulla on nyt se ovisviiva lähtenyt vahvistumaan, niin että se plussa ei ihan vielä tulisikaan. Mullahan ne viivat vahvenee "aaltoilevasti". Siis ensi tummenee vähän, sitten taas vaalenee ja sitten saattaakin yllättäen pärähtää ihan selkeä plussa. :) Tuolla esimerkiksi mun yk11: http://odotanblog.blogspot.fi/2012/08/kp18.html

    VastaaPoista